PDF

Kulinaria

Zapach świeżej kawy o poranku, wyszukane kompozycje potraw, różnorodność smaków - wszystko to sprawia, że odwiedzając Hotel Lord rozpoczynasz ucztę zmysłów. Dołożymy wszelkich starań byś poczuł się na niej jak Lord!

Zapraszamy na niezwykłą podroż przez bogactwo kulinarnych doznań.

 

O Szefie Kuchni

Przewodnikiem po niej jest Szef Kuchni Stefan Birek, który w swojej długoletniej karierze współpracował z największymi markami, wykształcił wielu cenionych kucharzy, a także jest organizatorem ogólnopolskiego konkursu kulinarnego „Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś”. Swój kulinarny warsztat prezentuje w porannym programie „Kawa Czy Herbata”. Prywatnie zaszczepił pasje kulinarne u swoich synów.

 

Kuchnia Stefana Birka - Szefa Kuchni Hotelu Lord

Kuchnia Stefana Birka łączy w sobie tradycyjne polskie smaki okraszone kuchnią z rożnych stron świata. Podróże Szefa Kuchni inspirują go poszukiwania nowych rozwiązań i dań, które serwowane są w Restauracji Kryształowej Hotelu Lord.

 

  Stefan Birek

Rezerwuj

Subskrybuj newsletter

 

Używamy plików cookies w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.